Tablet Reparation


Vælg din tablet model

  Aalborgs hurtigste reparation af tablets

  Hos CC-Trading arbejder vi hurtigt og effektivt. Vores teknikere udfører hvert år over 10.000 elektronikreparationer og vi har bl.a. reparationsaftaler med over 30 Nordjyske folkeskoler om reparation af deres iPads.

  Du kan derfor altid forvente, at det er en dygtig og erfaren tekniker, der skal reparere din tablet.

  Langt de fleste tablet reparationer kan vi klare på under 2 timer og hvis de nødvendige reservedele er på lager. Skal vi have bestilt din reservedel hjem fra en af vores leverandører, kan vi oftest have dem på en dag eller to. Vil du sikre dig, at vi har reservedelene hjemme til din tablet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

  Tilbehør til din tablet

  Hos CC-Trading kan du også finde et kæmpe udvalg af tilbehør, coveres og skræmbeskyttelse til din tablet. Ligemeget om du har en Apple iPad, Samsung Galaxy Tab eller Lenovo Tab, så kan du finde tilbehør til den i vores store tilbehørskatalog.

  Tilbehør til tablets

  Send din tablet til reparation

  Har du ikke mulighed for selv, at komme i vores butik og aflevere din tablet til reparation. Så kan du også sende den til os med posten.

  Det er meget nemt; du skal blot sende din enhed til os med posten, med en kort fejlbeskrivelse. Når vi modtager din enhed udfører vi en fejlanalyse og kontakter dig med en pris på reparationen.

  Nu er det så helt op til dig om du ønsker, at godkende vores tilbud på din tablet reparation.

  Godkender du vores tilbud, udfører vi reparationen hurtigst muligt og sender din enhed tilbage. Ønsker du ikke at få udført reparationen, sender vi din enhed tilbage til dig.

  Alternativ kan vi også tilbyde, at opkøbe din enhed.