Tilbage til toppen

Kundeservice tlf. 60 66 96 75
Prisgaranti på alle varer
Modtag næste hverdag, bestil før kl. 16:00

Tilbehør til mobiltelefon

Hos CC-Trading kan du finde billigt tilbehør og billige reservedele til din smartphone. Vi har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til iPhone, og vi forhandler tilbehør til Samsung, HTC, Nokia, Sony og LG. Hvis du leder efter et billigt cover til din smartphone eller iPhone, så kan du helt sikkert finde et hos os.

Vi har et stort udvalg af både covers, etuier, ladere og docking stationer til alle de kendte smartphones og iPhones.

Mobil tilbehør i alle former - uanset mærke! Vi har ikke kun beskyttelsescover, opladere, headsets og andet tilbehør til bestsellere som iPhone, Samsung Galaxy og Sony Xperia. Her finder du også tilbehør til alle de andre producenter.

Turbolader til bilen

Turbolader til bilen

Pris 199,00 Nu 149,00 DKK
Turbolader til bilen

Turbolader til bilen

Pris 199,00 Nu 149,00 DKK
Turbolader til bilen

Turbolader til bilen

Pris 199,00 Nu 149,00 DKK
Datakabel 1m hvid

Datakabel 1m hvid

Pris 99,00 Nu 49,00 DKK
iPhone oplader

iPhone oplader

Pris 149,00 Nu 69,00 DKK

Vi forhandler også tilbehør til din tablet og iPad. Hos CC-Trading finder du et stort udvalg af tilbehør som eksempelvis covers, docking stationer og kabler til din iPad eller iPad mini. Vi har altid en hurtig leveringstid på vores produkter, så du kan nyde godt af dine indkøb hurtigst muligt.

Vi tilbyder et stort og billigt udvalg af tilbehør og reservedele til din smartphone eller iPhone. Vores produkter er af høj kvalitet, og vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så vi kan tilbyde tilbehør til de nyeste modeller. Hvis du gerne vil have et billigt iPhone cover – eller måske en ny skærm til din smartphone – så kan CC-Trading levere varen.

Den nemme vej til lækkert tilbehør

Du bruger din mobiltelefon hver eneste dag – og du har sikkert investeret mange penge i den. Men alligevel er der mange, der ikke beskytter deres smartphone eller iPhone på den bedste måde. Det er rigtigt synd, for det koster penge at få udskiftet skærmen, bagcoveret eller batteriet på sin smartphone.  Med tilbehør til din smartphone eller iPhone fra CC-Trading kan du beskytte din skærm eller telefon for billige penge, så du slipper for at investere store summer i at få udskiftet delene på din telefon.

Hos CC-Trading har vi tilbehør til alle de kendte mærker som Samsung, HTC og Apple. Hvis du eksempelvis er på udkig efter et billigt cover til din Samsung smartphone, så har vi et stort udvalg. Vi sørger altid for at købe hos anerkendte og pålidelige producenter, der kan levere et kvalitetsprodukt til en fair pris.

Hvorfor bruge et cover eller etui?

Vi ser desværre rigtigt mange, der får ødelagt eller ridset skærmen på deres iPhone eller smartphone. Det er synd, for det kan nemt undgås ved at investere i et billigt cover eller etui. Hos CC-Trading anbefaler vi altid, at du bruger et cover eller etui på din smartphone.

Et smartphone cover dækker som regel bagsiden og siderne på telefonen – og ofte har coveret lidt højere kanter, der kan beskytte skærmen hvis du taber din smartphone. Et etui dækker derimod hele telefonen, og kan spare dig for en masse penge til en ny skærm. Hvis du ofte opbevarer din smartphone eller iPhone i en taske, sportstaske eller lomme – så kan et etui varmt anbefales. Et etui beskytter nemlig også skærmen mod de ridser, som nemt opstår, når du har din telefon i lommen eller tasken. På denne måde er du forebygget mod skader til den festlige studenterkørsel, de vilde mountainbike ture eller bare den almindelige travle hverdag.

Opladere og headset

Udover vores store udvalg af covers og etuier, så forhandler vi også ladere samt headset til alle de kendte og udbredte modeller af smartphones. Det kan jo ske, at du får din oplader væk – eller at dit headset går i stykker – og der kan vi heldigvis hjælpe dig lidt på vej.

I vores sortiment finder du let den oplader du har brug for, næsten uanset hvilken telefon du har. Du kan også finde billige headsets i forskellige farver, så du nemt kan høre musik og snakke med vennerne selvom duer på farten.