Toshiba bærbar oplader

Du er her: ComputerStrømforsyningToshiba
Oplader til Toshiba bærbar computere til Nordens bedste priser, og med en leveringstid ud over det normale - vi kan sende din Toshiba lader, så du allerede modtager den med posten den efterfølgende hverdag! Hedder din Toshiba bærbar DynaBook, Equium, Libretto, Mini, Portege, Satellite eller noget helt andet så har vi med stor sandsynlighed den oplader, der passer til din computer.

Slå din Toshiba lader op i vores database ved at indtaste modelnummeret på din Toshiba computer i søgefeltet. Herefter vil din Toshiba model eller flere fremkomme i resultaterne. Her bedes du klikke på den bærbar som passer med dit modelnummer. Kan du ikke finde din oplader, så tag endelig kontakt til vores kundeservice.

  TOSHIBA 15V 4A 60W strømforsyning - Kompatibel version | Oplader til strømstik

  TOSHIBA 15V 4A 60W strømforsyning - Kompatibel version

  Lager | 1 stk.

  Pris 399 Nu 199 DKK

  (159)ex moms

  Vare nr: CCA20161
  Toshiba 15V 6A 90W strømforsyning - Original version | Oplader til strømstik

  Toshiba 15V 6A 90W strømforsyning - Original version

  Lager | 4 stk.

  Pris 399 Nu 199 DKK

  (159)ex moms

  Vare nr: CCA10163
  Kan I hjælpe - jeg kan ikke finde Toshiba laderen?
  Ja, kontakt os gerne. Vi vil gerne sikre, at du finder den rigtige oplader til din Toshiba computer. Det er muligt at få hjælp gennem telefon, email, chat eller i en af vores butikker. Hvis du spørger til råds gennem chatfunktionen eller mail, så kan vi lynhurtigt linke dig i retning af, hvor du skal købe din oplader til computeren. På telefon kan det være lidt svært at guide dig ind på de korrekte sider, så derfor anbefaler vi en skriftlig kommunikation, hvor det særligt på chatten er muligt at få et svar med det samme.

  Er Toshiba og Toshiba Satelitte det samme?
  Både og - Toshiba er det overordnet mærke og dermed producenten. Toshiba navngiver sine forskellige modeller under forskellige genre, hvor en serie eksempelvis er anvendelig til gaming, mens en anden er god til studiet og en helt tredje Toshiba bærbar er en discount serie. Satelitte er Toshibas mest udbredte modelserie, så derfor vil du ofte støde på dette navn, hvis du søger efter en strømforsyning til en Toshiba bærbar.