Du er her: ProdukterTyverisikring

Tyverisikring

Tyverisikring i form af overvågning og alarmsystemer. Se vores store udvalg af sikkerhedsudstyr, der kan øge sikkerheden i dit hjem eller din virksomhed. Vi har samlede løsninger til både private, virksomheder og offentlige institutioner. Med aarmer til hjemmet eller kontoret, kan du beskytte din familie, dine ansatte eller andre værdier. Vores sikkerhedsudstyr og videoovervågning gør det nemt at tage sine forholdsregler i forbindelse med røveri eller indbrud, og vi står naturligvis altid klar med vejledning.
Tyverisikring som alarmer til hjemmet, virksomheden eller offentlige institutioner. Vi gør alt for at forhandle den bedste kvalitet.

Beskyt dine ejendomme og din familie – der er ikke nogen, der gør det for dig. Politiet kan først gribe ind, når skaden er sket, men du kan selv tage forholdsregler, der holder uønskede personer ude og kun lukker de mennesker ind, som du selv vælger skal have adgang.

Her finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for sikkerhedsudstyr. Vi har sikkerhedslåse, dørtelefoner og ringeklokker, der sikrer, at du selv vælger, hvem du lukker ind. Du finder også forskellige trådløse GSM alarmer med tilbehør, der gør opmærksom på uønsket indtrængen samt GPS tracking, der lader dig holde styr på, hvor dine ejendomme befinder sig.

GSM Alarm

Vi fører et stort udvalg af moderne GSM alarmer, der er nemme at opsætte og tilslutte. En GSM alarm er særligt anvendelig i forhold til normale alarmsystemer, da en GSM løsning har et integreret modul, der kan udsende informationer via opkald eller SMS. Det er altså et modul med samme funktionalitet som en mobiltelefon. Det betyder således, at du kan blive informeret direkte på SMS hvis alarmsystemet går i gang. Det er særligt smart i forbindelse med hurtig og effektiv udrykning.

Du kan få det optimale ud af din GSM alarm ved at opsætte flere telefonnumre i dit system. Det kan være smart, at alarmen udsender information til eksempelvis din nabo eller bekendte, da det øger chancen for at tyvene bliver fanget – eller at de slipper afsted uden nogle værdier. Hvis du ikke er hjemme, og din nabo får en SMS om indbrud, så kan han hurtigt kontakte politiet eller jage tyvene på farten.

Hos CC-Trading anbefaler vi, at du kombinerer en GSM alarm med et overvågningssystem. Denne sammensætning sikrer dig alarm og overvågning i absolutsærklasse, og skulle uheldet være ude, så har du taget alle de tilgængelige forholdsregler. En konstellation af både GSM alarm og overvågningssystem er endvidere optimalt i forhold til at fange tyvene hurtigst muligt. Alarmen kan bidrage til hurtig kontakt af myndighederne, og overvågningskameraerne kan give dig værdifulde billeder af tyvene.

En af de gode egenskaber ved en GSM løsning er ikke kun, at du får et topmoderne alarmsystem – det er også, at du kan tilkøbe nyttigt tilbehør. Vores tilbehør til en GSM alarm omfatter blandt andet fjernbetjening, dørkontakt og bevægelsessensor. Der findes med andre ord tilbehør til din alarm, der kan gøre det lidt lettere at sikre sin bolig eller virksomhed.

Dørtelefon med kamera og ringeklokke

En solid dørtelefon kan sikre dit hjem eller din virksomhed på en utroligt effektiv og prisvenlig måde. En dørtelefon tillader nemlig, at du selv bestemmer, hvem der kan komme ind i dit hjem eller i din virksomhed. En dørtelefon fra CC-Trading har nemlig, udover ringeklokke, et indbygget kamera, så du kan se ansigterne på dine gæster. Hvis du har mange værdier, og gerne vil sikres imod røveri, så er en dørtelefon med kamera et godt bud på essentielt sikkerhedsudstyr.

Kameraerne i vores dørtelefoner er ofte meget diskrete, så dine gæster ikke opdager eller bemærker det. En dørtelefon fra CC-Trading kan ydermere sættes op til at vise billederne fra kameraet på flere skærme, så du kan følge med fra flere rum eller kontorer. Det er særligt nyttigt for virksomheden, der gerne vil tage sine sikkerhedsforanstaltninger.

Hvis du er på udkig efter en solid og billig dørklokke, så kan vi også hjælpe dig. Vores store udvalg rummer noget for enhver smag, og vi har alt fra simple dørklokker – til mere avancerede dørklokker med bevægelsessensor. Mange af vores dørklokker har forskellige lyde og melodier, og de kan med fordel anvendes som en del af en samlet sikkerhedsløsning.

Sikkerhedslås

Et af de største skridt du kan tage i mod sikringen af dine døre og vinduer, er en sikkerhedslås. Hos os kan du finde en billig sikkerhedslås, der holder indbrudstyvene for døren. En sikkerhedslås fra CC-Trading bygger på et nyt koncept, der anvender magnetisme til at forhindre indbrud.

Vores sikkerhedslåse indeholder to magneter, og når du drejer låsen om, så går der strøm igennem magneterne – hvilket gør dem praktisk talt umulige at skille ad. En anden fordel ved vores låse, er at de afgiver lys og lyd hvis tyvene stik imod al sandsynlighed formår at skille dem ad. Du får altså dit eget lille alarmsystem indbygget i sikkerhedslåsen.

GPS tracker

Det sidste i vores store udvalg af sikkerhedsudstyr, er en såkaldt GPS tracker – eller GPS sporer. GPS står for Global Positioning System, og en tracker kan angive sine præcise koordinater. Det er særligt nyttigt hvis du ejer en bil, båd, motorcykel eller andet, som du gerne vil holde ekstra godt øje med. En GPS tracker kan nemlig synkroniseres med software på din computer eller smartphone, der fortæller dig hvor i landet den befinder sig.

Vi fører mange forskellige GPS trackere, der har forskellige funktioner. Vi anbefaler at du kigger vores sortiment igennem, for at blivelidt klogere på hvilke funktioner du kræver af din GPS tracker. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller søger vejledning til køb af vores sikkerhedsudstyr.

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)