Udskift bærbar batteri

Batteriet i en bærbar computer er et forbrugsprodukt og det bliver derfor slidt, når man lader det op igen og igen. Batteriet kan derfor ikke blive ved med at holde strøm i lige så lang tid, som da computeren var helt ny. Kan din bærbare computer ikke længere holde strøm i ret lang tid, kan det tyde på at det er tid til en udskiftning.

I mange bærbare computere kan man selv udskifte batteriet; her er det bare en simpel kliklås på bagsiden af computeren der skal løsnes og så kan man skille batteriet fra computere. I sådanne tilfælde kan man selv nemt skifte batteriet. Det eneste man skal sørge for, at det nye batteri er magen til det gamle.

Men desværre er det ikke altid så nemt at udskifte batteriet. I flere nye computere er batteriet gemt væk inde under bagpladen. Dette ser man ofte i Apples Macbooks, men også oftere og oftere ved andre producenter. I disse tilfælde kan det være besværligt af skifte batteriet og det kan være stor brandfare forbundet ved at udskifte et Lit-ion batteri.

Lige meget hvad, så kan vi hos CC-Trading være dig behjælpelig med udskiftningen eller bare med at finde det rigtige batteri til din computer, som du selv kan udskifte. Kontakt os derfor gerne på telefon, mail eller live-chat.

Prisen på et nyt batteri kan variere meget og vi kan derfor ikke give en vejledende pris på udskiftningen af din bærbare computers batteri.