Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra CC-Trading. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og CC-Trading.

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra CC-Trading.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra CC-Trading side, er denne af vejledende art. CC-Trading indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra CC-Trading anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid 1-2 dage. 

Risikoen for varer købt af CC-Trading overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra CC-Trading, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til CC-Trading. Vi yder 2 års reklamationsret.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, CC-Trading har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Kreditkort, bankoverførsel, EAN betaling eller kontant ved afhentning. Alle priser i CC-Trading - på web-adressen https://www.cc-trading.dk- er inkl. moms.

Betaling vil først blive trukket fra konto, når varen afsendes.

Fortrydelsesret:

CC-Trading yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varen skal returneres til CC-Trading indenfor 14 dage fra den dag, hvor kunden har meddelt CC-Trading om returneringen.

Garanti og reklamationsret:
CC-Trading yder 12 måneders garanti og 24 måneder reklamationsret - dog med forbehold for batteriprodukter, som er en forbrugsvare, hvorfor garantien på et batteri er gældende i seks måneder. Kunden skal reklamere i rimelig tid, hvilket er inden to måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglende.

Returnering:
Køber kan tage varen i brug og herefter returnere varen. Dette sker dog med det forbehold, at forbrugeren hæfter for en eventuel værdiforringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på normal vis.

Ved returnering er det kunden selv, der bærer risikoen for varen hændelige betaling eller forringelse under tilbagetransporten. CC-Trading har ikke pligt til at tilbagebetale eventuelle ekstraomkostninger, der er forbundet med, at forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden og dyrere leveringsmetode end den standardlevering, som CC-Trading tilbyder.

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugeren.

Fortrolighedspolitik:
CC-Trading forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Tilbagebetaling:
CC-Trading tilbagebetaler ved forbrydelser eller anden returnering senest 14 dage fra datoen, hvor kunden har informeret CC-Trading om returneringen. CC-Trading afventer dog returvaren før købesummen refunderes.

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugeren.

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl på CC-Tradings hjemmeside.