Woozik B900 Mikrofon headset - Sølv - Headset | Lydtilbehør

Woozik B900 Mikrofon headset - Sølv

Fantastisk lyd i stilfuldt design!

Se produktspecifikationer

Varenummer: IPT390Pris 299,00 49,00

(39,20) ekskl. moms


10 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Woozik B900 Mikrofon headset (Sølv)

Woozik B900 gør det muligt at være fleksibel på farten. Du kan føre tovejskommunikation venner, familie og bekendte uden at blive forstyrrende af de larmende omgivelser. Dette headset har et remote modul i toppen af kablet, som let kan betjene din telefon, hvad enten du ønsker at besvare et opkald, skifte sang eller justere lydstyrken på din SmartPhone, tablet eller PC. Modellen besidder blandet andet en noise-isolator, der har til formål at tilintetgøre unødvendig lyd omkring ørerne. Det vil sige, at lyden fra den omkringfarende trafik, menneskemylder eller reklamestøj minimeres.

Hovedtelefon til mobil, tablet, computer og lignende med almindelig minijack-indgang. Minijack kaldes også Aux-kabel i daglige tale, og er mere eller mindre det mest anvendte lydkabel til mobil, tablet og computer - dette gælder uanset om din enhed hedder Apple iPhone, iPad, Samsung Galaxy, HTC, Huawei, Nokia Lumia, Sony Xperia eller noget helt andet.

Du skal vælge denne hovedtelefon til at afspille din lyd, da lyden herfra et ekstraordinær! Der er ikke kun taget højde for den gode lyd i disse headset - designet har spillet en mindst lige så stor rolle. Nu kan du få smart design og lyd i ét - Woozik stereo høretelefoner er derfor produceret til brugerne, der hverken vil gå ned på design eller lyd.

Vores Woozik B900 leveres i en flot gaveæske med holder til høretelefoner samt erstatningsstykker til ørerne!

Specifikationer
Farve Sølv
Frekvens rækkevidde
15-24000HZ
Maximum power
100mW
Plug in
3,5mm (Aux/Mini jack)
Materiale
Metal og plastik
Mikrofon
Ja
Kompatibel med
Apple, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia, Huawei, OnePlus mv.
Følsomhed
103dB/1Khz
Medfølger
Opbevaringstaske
Denne model kan i sin udformning minde om Apple Seiko edition headset, som udkom sammen med iPhone 5 i sin tid.