Woozik B950 Metal høretelefoner - Rose Gold - Headset | Lydtilbehør

Woozik B950 Metal høretelefoner - Rose Gold

Fantastisk lyd i stilfuldt design!

Se produktspecifikationer

Varenummer: IPT386Pris 299,00 49,00

(39,20) ekskl. moms


3 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Woozik B950 Metal høretelefoner (Rose Gold)

Headset til mobil, tablet, computer og lignende med almindelig aux-indgang. Aux betegnes også som Mini Jack eller det almindelige lydkabel. Derfor passer disse høretelefoner til stort set alt elektronik. Du kan være sikker på, at de passer i din SmartPhone - uanset om det er Apple, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia Lumia, Huawei eller en helt anden, hvis der altså er lavet et stik til lyd.

Woozik B950 gør det muligt at være fleksibel på farten. Du kan tale frem og tilbage med dine kollegaer, venner og bekendte - helt uden forstyrrende elementer fra headset. Modellen har et fjernbetjent modul integreret på kablet, så du kan styre telefonen uden at navigere på skærmen. Herforuden er B950-hovedtelefonerne designet med lydisolerende støjfjerner, så du undgår forstyrrende elementer fra trafik, menneskemængder eller lignende støjobjekter. 

Du skal vælge denne hovedtelefon til at afspille din lyd, da lyden herfra et ekstraordinær! Der er ikke kun taget højde for den gode lyd i disse headset - designet har spillet en mindst lige så stor rolle. Nu kan du få smart design og lyd i ét - Woozik stereo høretelefoner er derfor produceret til brugerne, der hverken vil gå ned på design eller lyd.

Vores Woozik B950 leveres i en flot gaveæske med holder til høretelefoner samt erstatningsstykker til ørerne!

Specifikationer
Farve Rose Gold
Frekvens rækkevidde
15-24000HZ
Maximum power
100mW
Plug in
3,5mm (Aux/Mini jack)
Materiale
Metal og silikone
Mikrofon
Ja
Kompatibel med
Apple, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia, Huawei, OnePlus mv.
Følsomhed
103dB/1Khz
Medfølger
Opbevaringstaske og to øretips
Kender du også det med, at du køber et nyt headset, og når du kommer hjem, så passer det ikke i øret? Woozik har gjort det nemt for brugeren - der medfølger med tre silikonedupper i tre forskellige størrelsesniveauer. Derfor passer dette headset både til små, mellem og store øregange.