Woozik HUE høretelefoner - Sort - Headset | Lydtilbehør

Woozik HUE høretelefoner - Sort

Fantastisk lyd i stilfuldt design!

Se produktspecifikationer

Varenummer: IPT451Pris 149,00 19,00

(15,20) ekskl. moms

389 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Woozik HUE høretelefoner (Sort)

Headset til mobil, tablet, computer og lignende med almindelig aux-indgang. Aux betegnes også som Mini Jack eller det almindelige lydkabel. Derfor passer disse høretelefoner til stort set alt elektronik. Du kan være sikker på, at de passer i din SmartPhone - uanset om det er Apple, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia Lumia, Huawei eller en helt anden, hvis der altså er lavet et stik til lyd.

Woozik HUE gør det muligt at være fleksibel på farten. Du kan tale frem og tilbage med dine kollegaer, venner og bekendte - helt uden forstyrrende elementer fra headset. Modellen har et fjernbetjent modul integreret på kablet, så du kan styre telefonen uden at navigere på skærmen. Herforuden er HUE-hovedtelefonerne designet med lydisolerende støjfjerner, så du undgår forstyrrende elementer fra trafik, menneskemængder eller lignende støjobjekter. 

Du skal vælge denne hovedtelefon til at afspille din lyd, da lyden herfra et ekstraordinær! Der er ikke kun taget højde for den gode lyd i disse headset - designet har spillet en mindst lige så stor rolle. Nu kan du få smart design og lyd i ét - Woozik stereo høretelefoner er derfor produceret til brugerne, der hverken vil gå ned på design eller lyd.

Vores Woozik HUE leveres i en flot gaveæske med holder til høretelefoner samt erstatningsstykker til ørerne!

Specifikationer
Farve Sort
Frekvens rækkevidde
20-22000HZ
Plug in
3,5mm (Aux/Mini jack)
Mikrofon
Ja
Kompatibel med
Apple, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia, Huawei, OnePlus mv.
Følsomhed
110dB+-3dB
Kender du også det med, at du køber et nyt headset, og når du kommer hjem, så passer det ikke i øret? Woozik har gjort det nemt for brugeren - der medfølger med tre silikonedupper i tre forskellige størrelsesniveauer. Derfor passer dette headset både til små, mellem og store øregange.